sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

18.


Olen pitänyt nyt vähän aikaa pientä hiljaiseloa valokuvauksen ja blogin suhteen enkä voi kieltää - se on todella tullut tarpeeseen. Tuntui, että kuvat ovat kerta kerralta huonompia, muokkailut entistä tylsempiä eikä ideatkaan toteutuneet niin kuin suunnitelmat antoivat olettaa. Yo-kirjoituksiin valmistautuminen sun muu turha kouluhömpötys on vienyt paljon aikaa, samoin kuin tuskailu tulevaisuuden suhteen, opiskellako sitä vaiko tätä. Nyt aurinko kuitenkin alkaa paistaa, kirjoituksetkin ovat kohta ohi ja uusia ideoita on tullut hurjasti lisää. Päätinkin näiden tammikuisten (koko talven kylmimmän päivän tietenkin!) kuvailujen julkistamisen ohella ilmoittaa että olen herännyt talviunesta!

Mallina huikea Alina, assarina Teele ja valokuvausvarusteena kummatkin objektiivit.

P.S. Vanhan nokialaiseni eläköidyttyä päätin tulla 2010-luvulle ja ostin puhelimen johon saa myös instagramin ;)) Eli tervetuloa seurailemaan nickiä ainoannikki!

8 kommenttia:

 1. Et olekkaan niin niin pitkään aikaan kirjottanut tai kuvannut <3 Ihanaa että oot palannut, tykkään todella paljon näistä kortti-kuvista joihin olet muokannut kuningattaren pelimerkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällaiset kommentit saa hymyn huulille ja innostavat taas kuvailemaan, kiitos kauheasti♥

   Poista
 2. Oi, ihania kuvia kuten sulla aina!! Innostuin heti kun huomasin että oot postannut:)

  VastaaPoista
 3. Vautsi miten ihania kuvia!! Oot kyllä taitava kuvaamaan, ja kaunis malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooh hurjasti kiitoksia!♥ alina on :)

   Poista